Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Michal Bílek: Start sezony už netrpělivě vyhlížíme

17.09.2020 | Jaroslav Bílek

Malibu jde do sedmé druholigové sezony se staronovým koučem. Michal Bílek si se svým bratrem prohodil role. Sám usedl na horké křeslo hlavního kouče. Sportovní manažer klubu Jarda Bílek se pak posouvá do role asistenta.

"Už jsme tak víceméně fungovali ve druhé polovině loňské sezony. A vedení klubu to vyhodnotilo jako dobrý nápad," směje se Michal Bílek, který Malibu v roli hlavního kouče vedl naposledy ještě v krajském přeboru.


Jak hodnotíte dlouhou letní přípravu?
Letní přípravu hodnotím kladně. V rámci ní jsme sehráli velmi těžké zápasy s prvoligovými týmy, které nám ukázaly, na čem musíme pracovat, abychom byli úspěšnější. Kromě zápasu v České Lípě, kde jsme hráli v kombinované sestavě, jsme podle mého názoru v konfrontaci s prvoligisty obstáli. Treninková účast by mohla být větší, ale hráči na samotných trénincích makají naplno. Snad budeme za tvrdou práci v tréninku odměněni v sezóně.

Jak se těšíte na start sezony?
Start sezony každý z nás již netrpělivě vyhlíží. Já osobně také. Těším se na těžké zápasy, které nás mohou futsalově posunout dál.

A co ohlédnutí za letní cestu pohárem?
Myslím si, že i přes prohru ve finále krajské části můžeme naši cestu hodnotit pozitivně. Ve Chvaleticích jsme podali skvělý výkon, i když v posledních pěti minutách jsme již trochu polevili. V dalším kole proti Smart Quality jsme opět diktovali tempo zápasu a zaslouženě vyhráli. Proti Mělníku to byl skvělý futsal, kdy nás porazil hlavně Josef Gabčo.

Jsou nějaké změny v kádru?
Hlavními změnami jsou příchody dvou brankářů, kteří budou krýt záda Filipu Truksovi. Matěj Ruml přišel z juniorky Sparty a dokazuje svou kvalitu nejen v zápasech, ale i v trénincích. Tim druhým je rozjednaný příchod hráče z týmu okresní soutěže. Ten měl přímo křest ohněm v zápase se Spartou, kde podal výborný výkon. Až doléčí bolavé rameno, tak bude moct na trénincích pilovat s Jarem Pytlounem svůj futsalový styl. Další novou tváří by měl být ještě jeden defenzivní hráč, kterého ale zatím trápí koleno.

A jaké jsou ambice do nové sezony?
Naším cílem je hrát co nejvýše. K tomu však musíme vydržet všichni zdraví a hlavně musíme poctivě makat i v průběhu sezóny.

 
Aktuální články
Prohra o jeden gól v generálce s východním soupeřem

Generálku před startem 2. ligy obstaralo zajímavé měření sil s účastníkem východní druholigové skupiny z Havlíčkova Brodu. V Kutné...

 
S divizním soupeřem Malibu udrželo nulu v obraně

První výhru nové sezony přineslo domácí měření sil s libereckým účastníkem divizní soutěže.

 
Děsivý první poločas v podání Malibu

S prvoligovým soupeřem jsme drželi krok jenom ve druhém poločase. Ten první přinesl doslova hororový scénář.

 
Tradiční škola prvoligového futsalu v Liberci
 
S šestým týmem první ligy jsme drželi krok půl hodiny
 
Zápas v Teplicích se málem nedohrál
 
Po třech remízách přišla výhra
 
Remízová rarita: třetí výsledek 3:3 v řadě
 
Strhující zápas proti brazilské koloně přinesl jeden bod
 
Cennou remízu z palubovky favorita trefil hattrickem Vaněk
 
Utkání
Muži A | pondělí 11.09.2023, 20:30
FC Malibu Mladá Boleslav - Gazely Liberec
5:0 (1:0)
 
Muži A | pondělí 18.09.2023, 20:00
FC Malibu Mladá Boleslav - FK Pramen Havlíčkův Brod
2:3 (1:2)
 
Muži B | sobota 15.02.2020, 18:00
Joga Mladá Boleslav - FC Malibu Mladá Boleslav
6:9 (4:5)
 
Muži B | sobota 07.03.2020, 16:00
FC Malibu Mladá Boleslav - FK Mladá Boleslav
10:2 (5:0)
 
 
© eSports s.r.o. & FC Malibu Mladá Boleslav - účastník 2. futsalové ligy Západ 2014/2015 RSS